Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar al contacte

Registre / Inici de sessió

El temps

Carregant dades Dades no disponibles

El temps avui

Humitat: % Temperatura màxima °C

Previsió per demà

Humitat: % Temperatura màxima °C

Previsió per demà passat

Humitat: % Temperatura màxima °C

L'Agrobotiga de la Cooperativa del Camp d’Alcarràs, que pertany al Grup Cooperatiu Fruits de Ponent, és un espai proper de venda de productes agroalimentaris de qualitat.

Posada en marxa l’any 2010, l’Agrobotiga està situada a les mateixes instal·lacions que la Cooperativa del Camp d’Alcarràs. Compta amb un “Racó Cooperatiu”, on els productes procedents d’altres cooperatives agroalimentàries tenen un espai predominant, atès la filosofia del grup de cooperar amb altres entitats que produeixen i comercialitzen productes de la terra o de proximitat.

També, a l’espai de les fruites i verdures s’hi pot trobar la fruita i la verdura procedent dels mateixos camps de Fruits de Ponent. Es tracta d’un producte fresc, d’alta qualitat i que compta amb el segell de Producció Integrada, que garanteix la traçabilitat del producte.

L’Oli d’Oliva Verge Extra procedent del Molí d’Alcanó és un dels productes estrella de l'Agrobotiga, conjuntament amb la poma de muntanya de la Vall del Llobregós.

Fidel als principis cooperativistes, Fruits de Ponent prioritza la sostenibilitat entesa en les persones, en el planeta i en la viabilitat futura dels negocis dels seus associats.

Horari

  • De dilluns a dijous de 8:00h a 18:00h.
  • Divendres de 8:00h a 15:00h.
  • Dissabte i diumenge tancat.