Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar al contacte

El temps

Carregant dades Dades no disponibles

El temps avui

Humitat: % Temperatura màxima °C

Previsió per demà

Humitat: % Temperatura màxima °C

Previsió per demà passat

Humitat: % Temperatura màxima °C

El Castell àrab de Raymat té els seus orígens a l’època de la Reconquesta. Fou atorgat a Guerau de Jorba, cavaller que acompanyà a Ramon Berenguer IV. Posteriorment, passà a la Pia Almoina de la Seu de Lleida.

Ara, la propietat és d'Elena de Carandini Raventós, besneta de Manuel Raventós, impulsor de Raïmat, qui va comprar la finca el 1914 per plantar-hi vinyes i dinamitzar la zona. Aquest nou castell té un caràcter més residencial que defensiu, raó per la qual les línies de la fortificació són molt austeres.

El Castell de Raymat és un espai magnífic per llogar en exclusiva i celebrar-hi qualsevol tipus d'esdeveniment. Disposa de quatre espais polivalents, un mirador a l'exterior i piscina. La cuina és pròpia, per a fins a vint comensals, i utilitza productes locals i vins de la D. O. Costers del Segre. També compta amb vuit suites per a quinze persones i dues sales annexes, wifi amb fibra a l'interior i exterior del castell i aparcament privat.

La seva oferta es complementa amb visites privades al Celler de Raimat, sortida amb globus sobrevolant les vinyes, aperitiu al Raimat Natura o una passejada en bicicletes elèctriques, entre altres activitats.

El castell compta amb la certificació Biosphere de Turisme Responsable i part dels seus beneficis es destinen a la Fundació Comunitària Raimat Lleida.

Observacions
  • Accés sense dificultats.
  • El castell s'erigeix sobre un turó al sud-oest de Raïmat.
  • El castell obre les seves portes per realitzar una reunió, dinar/sopar o dormir en una de les seves 11 habitacions.

Rutes relacionades