Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar al contacte

Registre / Inici de sessió

El temps

Carregant dades Dades no disponibles

El temps avui

Humitat: % Temperatura màxima °C

Previsió per demà

Humitat: % Temperatura màxima °C

Previsió per demà passat

Humitat: % Temperatura màxima °C

El Castell de Raymat és un espai que convida a la creativitat, la innovació o la meditació. Els seus gruixuts murs de pedra han estat testimoni de plans i vivències al llarg de la història. Per això, és un entorn magnífic per llogar en exclusiva i celebrar-hi qualsevol tipus d'esdeveniment corporatiu.

Disposa de quatre espais polivalents, un mirador a l´exterior i piscina. La cuina és pròpia, per a fins a vint comensals, i utilitza productes locals i vins de la D. O. Costers del Segre. També compta amb vuit suites per a quinze persones i dues sales annexes, wifi amb fibra a l'interior i exterior del castell i aparcament privat.

Castell de Raymat és un enclavament històric del segle XII convertit en un lloc de trobada per a diferents tipus d'experiències exclusives i reunions sostenibles que busquen fomentar la reflexió, l'aprenentatge i la conscienciació social de les persones al voltant de la filantropia, la sostenibilitat corporativa i del seu entorn a Raimat, localitat de Lleida. La propietat és d'Elena de Carandini Raventós, besnéta de Manuel Raventós, impulsor de Raimat, qui va comprar la finca el 1914 per plantar-hi vinyes i dinamitzar la zona.

La seva oferta es complementa amb visites privades a les Bodegas Raimat, sortida amb globus sobrevolant les vinyes, aperitiu al Raimat Natura o un passejada en bicicletes elèctriques, entre altres activitats.

El castell compta amb la certificació Biosphere de Turisme Responsable i part dels seus beneficis es destinen a la Fundació Comunitària Raimat Lleida.

Observacions

  • El preu varia en funció de les dates, nombre de persones i tipus d'esdeveniment o reunió.
  • El Castell de Raymat obre les seves portes per realitzar una reunió, dinar/sopar o dormir en una de les seves 11 habitacions. 

Reserva / Compra

Rutes relacionades