Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar al contacte

Registre / Inici de sessió

El temps

Carregant dades Dades no disponibles

El temps avui

Humitat: % Temperatura màxima °C

Previsió per demà

Humitat: % Temperatura màxima °C

Previsió per demà passat

Humitat: % Temperatura màxima °C

Situat en el municipi de Penelles, a 40 km de la ciutat de Lleida, la finca Castell del Remei és un conjunt format pel mateix castell, del segle XIX, el celler històric, el Santuari de la Verge del Remei i el restaurant amb cuina tradicional. Està dirigit pel seu propietari, el vitivinicultor Tomàs Cusiné, reconegut enòleg de l’Estat espanyol.

Membre de la DO Costers del Segre, es nodreix de vinyes autòctones (garnatxa, ull de llebre, carinyena, trepat, malvasia i macabeu) a les quals es sumen les d'origen francès que el celler va introduir a la península al segle XIX (cabernet sauvignon, syrah, chardonnay, sauvignon blanc). 

És considerat com el primer celler català construït segons l’estil bordolés, i és la cinquena marca més antiga d’Espanya segons el Registre de Patents i Marques. A més, forma part de la 4a etapa (Tàrrega-Linyola) de l’anomenat Camí Català de la ruta pelegrina del Camí de Sant Jaume.

A part dels tradicionals paons i aus de corral, les aus aquàtiques, els nius de cigonyes, d’òlibes, de xoriguers, i ratpenats, juntament amb la proximitat amb l’Estany de La Plana, el fan un lloc idoni per a l’observació d’aus. Amb tot això, el Castell del Remei organitza de forma periòdica actes i esdeveniments relacionats amb la tradició, la natura i l’esport.

A més a més, Castell del Remei fa una gestió ecològica i sostenible de la vinya on es minimitzen els tractaments per afavorir el desenvolupament vegetatiu dels ceps. En aquest sentit, cal destacar que també promouen la investigació en la viticultura i l'enologia, fets que afirmen la seva aposta clara per l'ecologia i la innovació.

A la propia enobotiga es poden adquirir els vins que elabora el celler i els dels altres tres cellers del grup: Tomàs Cusiné, Cérvoles Celler i Cara Nord.

Visites Celler

 • Visita guiada amb degustació de 3 vins: preu 12€
 • Tast Gourmet de 4 vins del Grup Tomàs Cusiné. Preu: 15€ per persona. 
 • Vi a copes. Preu: 2€ copa.

Observacions

 • Les visites guiades al celler amb la degustació de 3 vins, només es realitzen dissabte, diumenge i dies festius.
 • També s’ofereixen visites per grups (màxim 15 persones), visites pedagògiques per a estudiants i cursos d’iniciació al tast de vins.
 • Les reserves online per al cap de setmana s'accepten fins a les 12:00h del divendres. És recomana reservar per telèfon.
 • Per una visió més completa sobre el Castell del Remei, podeu descarregar-vos el dossier informatiu.

Horari

 • De dilluns a divendres de 9:00h a 14:00h i de 15:00h a 17:00h
 • Dissabte de 10:00h a 18:30h
 • Diumenge i festius de 10:00h a 14:30h
 • Visites guiades al celler: 10:15h; 11:30h; 13:00h; 16:00h.

Reserva / Compra

Activitats relacionades