Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar al contacte

El temps

Carregant dades Dades no disponibles

El temps avui

Humitat: % Temperatura màxima °C

Previsió per demà

Humitat: % Temperatura màxima °C

Previsió per demà passat

Humitat: % Temperatura màxima °C

El Circuit de Motocròs de Rufea, amb una longitud de 1.580 metres, facilita als amants de l'esport de motor un espai per entrenar sobre terra i a l'aire lliure. Està condicionat amb serveis per garantir una experiència més segura: infermeria, dutxes, serveis públics, sala de reunions i sala de cronometratge

Discret i alhora complet circuit de motocròs de gairebé dos quilòmetres de recorregut, amb una configuració de deu corbes de dretes i sis d'esquerres. Sense tenir grans desnivells, les instal·lacions de Rufea compten amb un bon pàdoc per als equips i unes instal·lacions completes per acollir campionats oficials sense problemes. Té un circuit d’escalfament i serveis bàsics estables. Sense dubte és un dels circuits preferits per als entrenaments dels pilots locals.

Observacions
  • Possibilitat d'utilitzar el circuit, amb llicència federativa de pilot.
  • Abans de realitzar el desplaçament al circuit, trucar al telèfon de contacte per verificar la celebració dels entrenaments.
  • Moto Club Segre organitza circuits municipals de motocros que reuneix als millors moters catalans d'aquesta disciplina esportiva.

Rutes relacionades

  • Natura de Lleida

    El Segre és una artèria de vida que al seu pas per la plana lleidatana ofereix contrastos espectaculars