Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar al contacte

El temps

Carregant dades Dades no disponibles

El temps avui

Humitat: % Temperatura màxima °C

Previsió per demà

Humitat: % Temperatura màxima °C

Previsió per demà passat

Humitat: % Temperatura màxima °C

Quatre generacions han deixat la seva empremta tant a la finca com al celler Clos Pons. Un llegat iniciat als anys 30 amb el cultiu d’oliveres, i el famós oli Pons, i consolidat amb el cultiu de gairebé 50 hectàrees de vinyes ecològiques.

Situat a Albagés, al sud de Lleida, l’edifici s’ha construït amb materials típics de la comarca buscant la integració amb el paisatge de Les Garrigues, expressat en aromes i sabors honestos als seus vins, caves, olis i vinagres.

Productors i comercialitzadors d’oli des de 1945, i fruit del treball constant en la innovació i la millora de les collites, la família Pons, amb l’Eduard Pons al capdavant, ha aconseguit una alta gamma de productes, i el consegüent reconeixement internacional d'amics i clients de més de 140 països.

Els seus vins destaquen per la seva concentració, mineralitat i fusta ben integrada. Per exemple, el Roc Nu és el vi clàssic, una fusió antagònica d’elegància i potencia, pura expressió de la terra d’on prové. I Alges, un vi modern, és el seu vi insígnia que expressa la força i l’harmonia, la delicadesa i el perfum de les terres de la Catalunya de Ponent.

Clos Pons ha estat el celler membre de la Ruta del Vi de Lleida amb més guardons rebuts en la desena edició dels Premis Vinari 2022 de Catalunya: en la categoria Vins Blancs amb Criança, les medalles de Plata pels vins Roc de Foc 2014 i Sisquella 2018; dins de Vins Negres amb Criança, la medalla d'Or pel vi Aura 2019, i la medalla de Plata pel Pla del Tet 2018; i en la categoria Vins negres de Guarda, la medalla de Plata pel vi ecològic Gran Reserva monovarietal de Marselan, Clos Pons 813 2013.

Horari comercial
  • De dilluns a dijous: de 8:30h a 13:30h y de 15:00h a 18:00h
  • Divendres: de 08:00h a 14:00h
Horari visites 
  • Dissabtes i diumenges de 10:00h a 13:30h

Observacions
  • Idiomes: Català, Castellà i Anglès
  • Varietats de raïm: Albarinyo, Cabernet sauvignon, Chardonnay, Garnatxa blanca, Garnatxa negra, Macabeu, Parellada, Pinot noir, Syrah, Ull de llebre, Xarel·lo, Marselan.
  • Les visites enoturístiques inclouen un recorregut per les vinyes amb degustació de vins.
  • Disposa de botiga online.

Reserva / Compra

Activitats relacionades

Rutes relacionades