Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar al contacte

El temps

Carregant dades Dades no disponibles

El temps avui

Humitat: % Temperatura màxima °C

Previsió per demà

Humitat: % Temperatura màxima °C

Previsió per demà passat

Humitat: % Temperatura màxima °C

Amb una tradició de més de 60 anys, el piragüisme a Lleida es practica sobretot al tram de riu de La Mitjana: 1.500 metres lineals d’aigües tranquil·les i un entorn exuberant privilegiat. 

Ara fa cent anys que es va construir una petita presa a l’entrada de Lleida per agafar aigua per al canal de Seròs. Això va provocar que el tram final del riu abans d’arribar a la ciutat s’estanqués. Des de fa dècades aquest és un petit paradís per als amants del piragüisme i el rem, que tenen un espai natural esplèndid a tocar de la ciutat. El centre de piragüisme Saül Craviotto és la base d’operacions per als lleidatans als qui agrada remar. Deu el seu nom al campió olímpic en la modalitat de caiac. 

El centre consta d'una instal·lació principal que acull els edificis de vestidors amb una capacitat per 30 persones, gimnàs (70m²), hotel de clubs, oficines de la Federació Catalana de Piragüisme, sala de reunions i espais comuns per als club (40m²), magatzem, lavabos i un hangar per a piragües.

La segona instal·lació és un petit hangar situat al costat, que és destinat a guardar piragües, sobretot el material dels més petits. Disposa d'una rampa d'accés fins a la plataforma de la zona esportiva de la llera del riu, fet que el fa accessible per a tothom.

Observacions
  • Sicoris Club ofereix cursos d’iniciació d'una durada aproximada de 10 hores, sense matrícula. També compta amb equips de competició i una escola de piragüisme, per infants i adults, socios o no socis del club. Per més informació, trucar al 973 204 329 o anar a la recepció del club.
  • El Club Kayak Mitjana ofereix entrenaments, competicions, cursos, sortides a l'extranger i la possibilitat d'ús del seu material tècnic aixi com la de guardar en els seus hangars material propi del soci. Per més informació, trucar al 629 043 658 o mail a telo186@msn.com. 

Rutes relacionades