Ferreruela, situat al barri Noguerola, és un restaurant amb caràcter propi. Amb les receptes més avantguardistes, però arrelades a la tradició, sorprenen amb una carta que no deixa indiferent.
Hi ha pocs restaurants que hagin sabut reescriure la gastronomia de proximitat com el Ferreruela. Els experts i molts comensals la consideren una de les cuines amb més projecció de les terres de Lleida, una etiqueta que se sustenta en el tracte curós que tenen per les matèries primeres i l’atreviment per treballar-les a partir de paradigmes culinaris moderns.
Horari
- De dilluns a dissabte i festius obert a migdia.
- Divendres, dissabtes i vigília de festius obert a la nit.
- Tancat els diumenges.
Observacions
- Consulta la carta amb productes de temporada i la carta de vins.
Rutes relacionades
-
La ruta del vi de Lleida Denominació d’Origen Costers del Segre
-
En bici per les vinyes i fauna de l’Horta de Lleida Vinyes i fauna
-
Horta de Lleida L’Horta de Lleida és un rebost de primera qualitat. Poques ciutats estan realment envoltades de camps amb una diversitat tan gran com la capital del Segrià