Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar al contacte

El temps

Carregant dades Dades no disponibles

El temps avui

Humitat: % Temperatura màxima °C

Previsió per demà

Humitat: % Temperatura màxima °C

Previsió per demà passat

Humitat: % Temperatura màxima °C

Qui ha dit que la pagesia és un col·lectiu renyit amb la tecnologia? El grup Aragonès, a més de ser una empresa familiar de tres generacions, és una explotació ramadera i agrícola que no només està compromesa amb la producció amb segell Q de Qualitat, sinó que han apostat per una botiga en línia pensada per acostar els seus productes frescos - i molts altres - a través de la seva pàgina web. També pot trobar-se en diversos mercats locals de la ciutat: els dijous a Camp d’Esports i els dissabtes a Barris Nord.

Tenen una gran varietat de productes cultivats a les seves terres: fruites com préssecs, pomes, peres, nectarines i verdures com els tomates, enciams, calçots, bledes, espinacs, esqueroles, etc. A més, comercialitzen carn de boví de la seva propia granja, organitzen showcocking amb el restaurant del Casal d’Alfés, i col·laboren amb l'elaboració de productes gourmet com coques de calçots i pastissos de poma i pera amb la Pastisseria Carme de la ciutat de Lleida.

L’Anna Aragonés, una de les responsables del grup, és una activa ambaixadora de l’Horta, atès que organitza i participa en diverses iniciatives de promoció de l’Horta i dels seus pagesos, pageses, ramaders i tot el ventall de productes que s’hi produeixen. Alhora, també participa en el grup de les Dones de l’Horta amb el qual organitzen caminades anuals amb l'objectiu de donar visibilitat a la feina i la importància històrica que tenen i han tingut les pageses i ramaderes de l’Horta.

Observacions

  • Les visites les fan els propietaris i els treballadors sota demanda i disponibilitat.
  • Poden organitzar tastos de productes i tallers a durant època de collita de fruita i verdura.
  • Reserves per telèfon.

Activitats relacionades

Rutes relacionades