Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar al contacte

Registre / Inici de sessió

El temps

Carregant dades Dades no disponibles

El temps avui

Humitat: % Temperatura màxima °C

Previsió per demà

Humitat: % Temperatura màxima °C

Previsió per demà passat

Humitat: % Temperatura màxima °C

Explotació familiar que compta ja amb tres generacions d’ofici agrícola. És una explotació singurar pel seu cultiu de verdures minoritàries, en especial la maduixeta de Lleida i un ventall de verdures i hortalisses per a la comunitat magrebí i brasilera de Lleida. Consta de la residència d’en Pep Valls i família, els camps d’hortalisses del voltant, hivernacles i un espai on en Pep té una col·lecció molt gran de maquinària agrícola antiga. Tanmateix, és una persona molt activa com a pagès de l’Horta en tota mena de festivitats i esdeveniments relacionats amb l’Horta i la ciutat de Lleida en general.

La maduixa de l'Horta de Lleida és petita i delicada, i per aquest motiu molt apreciada. Els pagesos la van deixar de cultivar degut a que es malmet aviat, però el seu gust ha fet que encara la trobem en alguns horts, com el d'en Pep. Els seus productes, la podem trobar en comerços locals i plataformes de venda online de proximitat. Els dilluns i els dijous trobareu la seva parada al mercat central. També fan repartiment a domicili.

  • Visites sota demanda i disponibilitat.

Rutes relacionades

  • Horta de Lleida

    L’Horta de Lleida és un rebost de primera qualitat. Poques ciutats estan realment envoltades de camps amb una diversitat tan gran com la capital del Segrià