Al cor de l’Horta de Lleida s’ubica el que per a molts és el restaurant de la ciutat de Lleida, La Dolceta. En Joan Farrés, de Barcelona i l’Eduard Trepat, de Tàrrega, en són els propietaris des de l’any 2009.
Cuina a la brasa de proximitat i sense pretensions, aquí es troben uns dels millors plats de temporada com els calçots i les carxofes. Però també les anxoves són de qualitat, les tomates tenen sabor, i els caragols gormanda, cuinats a foc lent, són el plat emblemàtic de La Dolceta.
L’elaboració artesanal i els productes de la terra componen el segell personal d’aquest restaurant, on hi ha una opció per cada client durant el dia i la nit. A més, la Dolcevita Terraza és l’espai perfecte als mesos d’estiu per gaudir d’uns sopars íntims en plena naturalesa i amb la catedral Seu Vella de fons.
Un lloc idíl·lic per menjar en família o amb els amics.
Horari
- De dilluns a dissabte de 13:00h a 16:00h
- De dijous a dissabte de 20:30h a 23:00h
- Diumenges tancat
Observacions
- Es recomana reserva prèvia.
- Accessible per persones amb diversitat funcional.
- Disposa d'aparcament.