Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar al contacte

El temps

Carregant dades Dades no disponibles

El temps avui

Humitat: % Temperatura màxima °C

Previsió per demà

Humitat: % Temperatura màxima °C

Previsió per demà passat

Humitat: % Temperatura màxima °C

La Llotja, inaugurat al gener del 2010 i dissenyat per l'estudi d'arquitectura holandès Meccanoo, és un edifici emblemàtic que identifica la ciutat de Lleida.  Palau de congressos i alhora teatre, proper a l’estació de l’AVE i amb capacitat per a més de 1.600 persones, esdeve un punt de referència per a la celebració de tot tipus de trobades professionals. El Teatre de la Llotja és un dels equipaments escènics més importants de Catalunya, juntament amb el Liceu i el TNC, i, per tant, el teatre més important en potencialitat de fora de Barcelona. La seva programació acull actuacions dels artistes més destacats del circuit actual nacional de les Arts en Viu.

A més, la localització a l'entorn de l'antic Mercat Central de Fruites i de MercoLleida afavoreix el concepte de centre de negocis vinculat al sector agrari, fet que reforça el sentiment de pool agroalimentari i la capitalitat al sector que exerceix la ciutat de Lleida. De fet, rep el seu nom (en espanyol lonja) dels terrenys on antany es celebrava el mercat de fruites i verdures que organitzaven els agricultors. 

D'altra banda, el patronat municipal de Turisme de Lleida posa a la seva disposició el Lleida Events & Convention Bureau, oficina que canalitza l’oferta de turisme de negocis de la ciutat.

Activitats relacionades

Rutes relacionades