Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar al contacte

El temps

Carregant dades Dades no disponibles

El temps avui

Humitat: % Temperatura màxima °C

Previsió per demà

Humitat: % Temperatura màxima °C

Previsió per demà passat

Humitat: % Temperatura màxima °C

La Manreana Park, una antiga masia de pagès envoltada de camps que acull una piscina, un hort i una granja-escola, s'ubica a només 20 minuts en cotxe de la ciutat de Lleida. A través d'aquest projecte amb nombroses activitats, els propietaris conserven els costums i els hàbits de la comarca de Les Garrigues amb la finalitat de mantenir la seva identitat. Un lloc polivalent on els més menuts podran passajar amb poni o interactuar amb cavalls, porcs o vedells! També hi ha l'oportunitat de conèixer animals salvatges com corbs i guineus a Vimferri, centre de natura i fauna contigu al parc.

Es pot gaudir de La Manreana Park amb entrada individual o per a grups, durant un matí o una tarda, fins i tot durant una estada de diversos dies gràcies a les seves dues cases amb una capacitat total de 130 places. Ideal per colònies!

L’any 2021, la Manreana ha obtingut els distintius BiosphereCertified i BiosphereCommitted pel seu compromís amb un estil de vida sostenible així com ajudar a aconseguir els 17 ODS de l’agenda 2030 de Nacions Unides. 

Horari
  • Gener, febrer, juliol i agost, de dilluns a diumenge de 10:00h a 19:00h.
  • La resta de mesos de l'any, de dilluns a divendres.
  • Entrada al centre Vimferri, passeig amb poni i visites teatralitzades: disponible els caps de setmana i dies festius de setembre a desembre i de març a juny.
Observacions
  • Idiomes: català, castellà, anglès.
  • L'espai és accessible a persones amb cadira de rodes. És necessari un acompanyant.
  • Les activitats estan pensades i adaptades al contingut curricular de cada cicle d'instituts, escoles i llars d’infants.
  • La Manreana Park ofereix entrades en forma de xecs regal. Descobreix-les aquí!

Reserva / Compra