Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar al contacte

El temps

Carregant dades Dades no disponibles

El temps avui

Humitat: % Temperatura màxima °C

Previsió per demà

Humitat: % Temperatura màxima °C

Previsió per demà passat

Humitat: % Temperatura màxima °C

El mercat local ubicat a Barris Nord, és una oportunitat per comprar, de primera mà, els productes de l'Horta de Lleida. A més, el caràcter familiar i proper que desprenen els paradistes aporta un valor afegit a la compra, fet que garanteix un canvi d'ambient per tothom.

Hi ha pocs llocs on la fruita i la verdura sigui més fresca que al mercat de Barris Nord. L’Horta de Lleida és una de les més productives i riques d’Europa i molts dels seus pagesos venen cada setmana les seves fruites, verdures i hortalisses directament als veïns de la ciutat. 

Passejar entre les parades i gaudir de l’ambient fresc i familiar del mercat és una experiència que ens connecta amb les nostres arrels alhora que ens permet accedir als millors productes de la zona.

S'hi pot trobar fruita i verdura, roba, calçat, marroquineria, bijuteria, parament de la llar, parament de la persona i altres.

Observacions

  • El mercat s'ubica al pàrquing davant del pavelló del Barris Nord.
  • Té lloc tots els dissabtes de 9:00h a 14:00h.

Rutes relacionades

  • Horta de Lleida

    L’Horta de Lleida és un rebost de primera qualitat. Poques ciutats estan realment envoltades de camps amb una diversitat tan gran com la capital del Segrià