La família Solé, amb en Josep Solé al capdavant, s’estima molt la terra i la seva explotació oleícola. Per això, han creat l’empresa Mon Ermitage des d’on elaboren oli d’oliva verge extra i innoven en la cadena de producció. A partir de l’oliva arbequina, varietat autòctona de la zona de les Terres de Lleida, s’adapten a l’ecologia i a la sostenibilitat fabricant olis biodinàmics. A més, és una de les poques empreses productores d’oli que tenen com els seus objectius el pacakaging diferencial amb el compromís de Zero Plàstic.
L’expertesa i la relació de Mon Ermitage amb l’hostaleria i amb diferents xefs han obert la porta a esdeveniments on els olis són els protagonistes, com tallers de cuina, maridatges o simplement tast d’olis. Els seus olis han estat guardonats per l'ESAO Awards, com els millors olis d'oliva verge extra, amb el Primer Premi Productor de Catalunya 2017/18 i també el 2018/19. També han rebut per part de l'Ajuntament de Lleida un reconeixement per la implicació en projectes d'acció social al Premi Empresa Solidària 2018.
Això junt amb el que fet que compten una agrobotiga física i on-line els situa a la línia d’explotacions visitables amb interès turístic de l’Horta de Lleida.
- Visites sota demanda i disponibiliat