Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar al contacte

El temps

Carregant dades Dades no disponibles

El temps avui

Humitat: % Temperatura màxima °C

Previsió per demà

Humitat: % Temperatura màxima °C

Previsió per demà passat

Humitat: % Temperatura màxima °C

El MORERA. Museu d’Art Modern i Contemporani de Lleida és un servei públic que té com a missió promoure el coneixement de l’art modern i contemporani i difondre les distintes narracions que es deriven de les obres d’art que preserva.

Ubicat a la Rambla de Ferran, número 13, de la ciutat de Lleida, el museu compta amb una col·lecció, de més de 5.000 obres d’art, representativa de les principals tendències i els diferents àmbits de la creació artística moderna i contemporània del context català i espanyol, amb una especial atenció als creadors lleidatans.

La Col·lecció

La història del Museu inclou, cronològicament, les manifestacions artístiques d’ençà del segle XX a Lleida, i, territorialment, el seu àmbit d’influència cultural. Així mateix, hi trobem obres d’art de diferents tendències i àmbits de la creació plàstica i visual moderna i contemporània.

 

El Museu atén les ja tradicionals arts plàstiques i visuals (pintura, escultura, arquitectura, dibuix, arts de l’estampació), així com els nous llenguatges artístics dels segles XX i XXI (disseny gràfic i publicitari i les arts de la imatge: fotografia, vídeo i altres mitjans audiovisuals, així com la performance, l’art públic, les instal·lacions, el net.art, etc.).