Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar al contacte

Registre / Inici de sessió

El temps

Carregant dades Dades no disponibles

El temps avui

Humitat: % Temperatura màxima °C

Previsió per demà

Humitat: % Temperatura màxima °C

Previsió per demà passat

Humitat: % Temperatura màxima °C

Des de la seva inauguració al maig 2021, Raimat Natura s'ha convertit en l'únic espai natural i ecològic visitable de més de 700 hectàrees dins de la finca vinícola més gran de l’Estat. Els visitants poden descobrir-lo a peu o en bicicleta, recorrent els tres itineraris senyalitzats, o des de l'aire sobrevolant en globus aerostàtic. Cal destacar la passarel·la de fusta al voltant del pantà de la Clamor, fet remarcable que adapta l'espai a les persones amb mobilitat reduïda.

L'accés a l'espai és gratuït i les activitats que proposen són ideals per passar-hi un matí/tarda en la teva companya o amb la parella, família o amics. A més, Raimat també invita a gaudir d'experiències enogastronòmiques amb degustació dels seus vins, tapes i productes agroalimentaris Km. 0  i de proximitat.

Per complementar la teva jornada o estada a Lleida, Raimat ofereix l'opció de lloguer de bicicletes elèctriques per descobrir fins a 15 varietats de raïm en un agradable passeig guiat o autoguiat. Però si prefereixes caminar, pots escollir l'activitat de senderisme interpretatiu entre vinyes o la marxa nòrdica amb bastons. Si anteposes la companya dels teus, l'activitat més enèrgica i dinàmica és el joc d'orientació. Es tracta de realitzar un circuit on els visitants tenen un temps limitat per trobar tresors o balises senyalitzades previament en un mapa. Ídeal per families. 

A tot plegat, se li ha de sumar que la finca és un ecosistema innovador i sostenible on les vinyes ecològiques conviuen en harmonia amb més d'un centenar d'espècies de flora i fauna, com els rapinyaires en perill d’extinció. 

Una experiència 100% recomanable per tothom en un lloc ecològic, natural i plé d'història. 

Observacions

 • L'accés al parc és gratuït amb reserva prèvia. 

Horari

 • Divendres de 18:00h a 23:00h.
 • Dissabte de 9:00h a 23:00h.
 • Diumenge de 9:00h a 19:00h.

Reserva / Compra

Activitats relacionades

Rutes relacionades

 • Natura de Lleida

  El Segre és una artèria de vida que al seu pas per la plana lleidatana ofereix contrastos espectaculars

 • Ruta ornitològica de la Natura de Lleida

  Parc de la Mitjana - Aiguamolls de Rufea - Pantà de l’Arròs - Raimat Natura

 • Bici entre vinyes

  Fruites Marc Vives Bonet - La Dolceta - Ous Codi 0 - Alpicat - Malpartit - La Saira - Canal d'Aragó i Catalunya - Raimat - Raimat Natura - Raimat Golf