Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar al contacte

El temps

Carregant dades Dades no disponibles

El temps avui

Humitat: % Temperatura màxima °C

Previsió per demà

Humitat: % Temperatura màxima °C

Previsió per demà passat

Humitat: % Temperatura màxima °C

L'antic escorxador municipal, un edifici modernista de l'any 1918, és avui dia un equipament sociocultural de primer ordre.

La sala principal disposa de 310 butaques. A més, hi ha un segon espai dedicat a l'art experimental i multidisciplinari. I, el tercer espai escènic el completa el Cafè del Teatre, un espai polivalent obert al públic i destinat a presentacions, convencions, concerts de petit format i activitats parateatrals. Un altre espai és el Teatre Municipal Julieta Agustí, de 185 butaques i ubicat a l'antic Convent de Santa Teresa. L'edifici també manté la cúpula de l'antic escorxador.

Frederic Amat és l'autor de l'impressionant Mural de les Banyes que presideix el vestíbul. Es tracta d’un retaule de 7 x 7,5 m, que dóna protagonisme al material ceràmic presentat com a grans plaques o portes, per sobre de les quals destaquen les més de cinc-centes banyes de fang cuit penjades a la paret. 

El Teatre de l'Escorxador és, a més, la seu de l'Aula Municipal de Teatre. En aquest espai s'ofereixen estudis d'art dramàtic, interessants tallers d'interpretació i cursos monogràfics. La producció de l'Aula ocupa una part del calendari teatral local.

Horari taquilla
  • Dimarts i dijous de 10:30h a 12:30h
  • De dilluns a divendres (no festius) de 17:00h a 20:00h
  • Caps de setmana i festius: 1 hora abans de la representació.
Observacions

Activitats relacionades