Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar al contacte

Registre / Inici de sessió

El temps

Carregant dades Dades no disponibles

El temps avui

Humitat: % Temperatura màxima °C

Previsió per demà

Humitat: % Temperatura màxima °C

Previsió per demà passat

Humitat: % Temperatura màxima °C

L'antic escorxador municipal, un edifici modernista de l'any 1918, és avui dia un equipament sociocultural de primer ordre.

La sala principal disposa de 310 butaques. A més, hi ha un segon espai dedicat a l'art experimental i multidisciplinari. I, el tercer espai escènic el completa el Cafè Teatre, un espai polivalent obert al públic i destinat a presentacions, convencions i activitats parateatrals. A més, manté la cúpula de l'antic escorxador.

Frederic Amat és l'autor de l'impressionant Retaule de les Banya que presideix el vestíbul. Es tracta d’un mural de 7 x 7,5 m, que dóna protagonisme al material ceràmic presentat com a grans plaques o portes, per sobre de les quals destaquen les més de cinc-centes banyes de fang cuit penjades a la paret.

El Teatre de l'Escorxador és, a més, la seu de l'Aula Municipal de Teatre. En aquest espai s'ofereixen estudis d'art dramàtic, interessants tallers d'interpretació i cursos monogràfics. La producció de l'Aula ocupa una part del calendari teatral local.

Horari taquilla
  • Dimarts i dijous de 10:30h a 12:30h
  • De dilluns a divendres (no festius) de 17:00h a 20:00h
  • Funcions en caps de setmana i festius: 1 hora abans de la representació
  • Visita virtual
  • Informació de la Lleida Modernista per a persones amb necessitats especials d'audició (LSC).

Activitats relacionades