Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar al contacte

Registre / Inici de sessió

El temps

Carregant dades Dades no disponibles

El temps avui

Humitat: % Temperatura màxima °C

Previsió per demà

Humitat: % Temperatura màxima °C

Previsió per demà passat

Humitat: % Temperatura màxima °C

La Universitat de Lleida, si bé va ser creada per una llei del Parlament de Catalunya aprovada el 12 de desembre de 1991, té unes arrels històriques molt profundes, ja que el 1300 el rei Jaume II el Just va concedir a la ciutat de Lleida el privilegi de fundació del primer –i durant molts anys únic– Estudi General de la Corona d'Aragó.

La Universitat de Lleida, amb una vocació clara de donar servei, posa a disposició alguns dels espais dels seus campus universitaris: Campus del Rectorat, Campus de Cappont, Campus de Ciències de la Salut i Campus d'ETSEA.

Es poden consultar tarifes i condicions a la web: http://www.udl.cat/contacta/solicitud_espais.html.

Auditori

L´Auditori de l´Edifici Emblemàtic del Campus de Cappont de la Universitat de Lleida és un espai adaptat amb capacitat per a 320 persones. Disposa de les últimes tecnologies multimèdia i d'equip de vídeo i microfonia fixa i sense fils per donar servei a congressos, jornades o presentacions.

Sala dactes del rectorat

La Sala d´Actes del Campus del Rectorat de la Universitat de Lleida té una capacitat per a 320 persones. Situada al centre de la ciutat, és un espai polivalent i adaptat per acollir des de jornades i congressos fins a actuacions de petit format. Disposa de lequipament tècnic necessari i la possibilitat de concertar un servei de traducció simultània. Compte amb la platea i amb un segon nivell elevat.

Sala de graus i actes (ETSIA)

El Campus de l´Escola Tècnica Superior d´Enginyeria Agrària, situat al nord de la ciutat de Lleida, ofereix dos equipaments: la Sala d´Actes, amb capacitat per a 217 persones, i la Sala de Graus, amb capacitat per a 78 persones. Totes dues sales estan tècnicament equipades.

Aula Magna de la Facultat de Medicina

L'Aula Magna de la Facultat de Medicina de la Universitat de Lleida és al recinte de l'Hospital de Santa Maria. Amb una estructura d´amfiteatre, pot acollir fins a 200 persones. L'espai, lliure de barreres arquitectòniques, disposa de connexió a internet sense fil i de sistemes audiovisuals.

Sala Maria Rúbies

La Sala Maria Rúbies, amb capacitat per a 90 persones, disposa de butaques, així com un complet equip audiovisual. Està situada a la Facultat de Ciències de l´Educació del Campus de Cappont.

Sala de Juntes

La Sala de Juntes de la Facultat de Dret i Economia es troba al Campus de Cappont. És un espai que, amb capacitat per a 90 assistents, respon a criteris d‟eficàcia i versatilitat. Compte amb un equipament multimèdia que enriqueix les diverses activitats que es duen a terme.

Sala de videoconferències

La sala de videoconferències del Campus de Cappont de la Universitat de Lleida és un espai que pot acollir fins a 90 persones. Situada a l'Edifici Emblemàtic, acull activitats diverses que es beneficien de les tecnologies implementades.

Rutes relacionades