Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar al contacte

El temps

Carregant dades Dades no disponibles

El temps avui

Humitat: % Temperatura màxima °C

Previsió per demà

Humitat: % Temperatura màxima °C

Previsió per demà passat

Humitat: % Temperatura màxima °C

L'Antoni Aldomà i Maria José Pérez són els propietaris d'aquesta explotació vitivinícola que deu el seu nom al conjunt arqueològic de la Fortalesa dels Vilars (775 a.C.), exponent europeu únic de la Primera Edat del Ferro i de la cultura ibèrica.

Obert des de l'any 2002, el celler Vinya els Vilars d'Arbeca produeix mitjançant el veremat manual al voltant de 20.000 litres l'any de les seues 6 hectàrees de terra típica de la comarca de Les Garrigues: sòl calcari, clima mediterrani, hivern fred, estiu calorós i una mitjana de precipitacions baixa, favorable per créixer ceps de sirà i merlot. De fet, el celler està especialitzat en la producció de vins monovarietals i negres de criança a partir d'aquestes dues varietats. Bé que el celler mateix es defineix per tenir la millor representació de macabeus de la DO Costers del Segre, entre altre, amb el vi Quim.

La família, en la voluntat de compartir experiències i sensacions del territori per més d'un dia, també va apostar per una zona d'autocaravanes equipada amb tots els serveis necessaris per als turistes. Així es converteix en un espai que no tracta només de revelar els secrets de vins i vinyes autòctones, sinó que és un lloc ideal per gaudir de l'enoturisme amb tot inclòs i sense preocupacions.

Vinya els Vilars ven principalment a Lleida i Catalunya, i exporta a més d’una dotzena de països com EEUU, Xina, Anglaterra o Alemanya. 

Horaris
  • De dilluns a divendres: de 10:00h a 13:00h i de 16:00h a 19:00h
  • Dissabte i diumenge: de 10:00h a 14:00h
Observacions
  • Idiomes: català, castellà, anglès.
  • Imprescindible reserva prèvia per les visites guiades amb tast trucant al 606 965 985.
  • Ofereixen espais per organitzar esdeveniments, celebracions o reunions d’empresa.
  • Disposen de botiga online.

Reserva / Compra

Activitats relacionades

Rutes relacionades