Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar al contacte

El temps

Carregant dades Dades no disponibles

El temps avui

Humitat: % Temperatura màxima °C

Previsió per demà

Humitat: % Temperatura màxima °C

Previsió per demà passat

Humitat: % Temperatura màxima °C

L’oferta comercial i de serveis de la ciutat de Lleida es caracteritza per ser diversa, moderna i de qualitat.

La singularitat dels seus eixos i àrees comercials a cel obert ofereixen al visitant una experiència única, ja sigui per la combinació del comerç local amb grans marques, com per descobrir una varietat de botigues singulars amb restes arqueológiques medievals o situades dins d'edificis catalogats. 

La principal zona comercial de la ciutat es troba al llarg de l'eix comercial, d'uns 3,5 km. Un agradable passeig que comença al carrer Alcalde Costa avançant pel carrer Sant Antoni, seguint pel carrer Major i plaça Sant Joan, carrer del Carme, Magdalena, fins al carrer Pi i Margall. També és una de les zones més emblemàtiques de Lleida, ja que es localitza al bell mig del centre històric. Aquí el comerç conviu amb el patrimoni monumental i cultural, fet que genera un valor afegit a l’activitat comercial.

Una segona zona comercial important és la Zona Alta amb el punt central a la Plaça Ricard Vinyes. Un espai d’exclusivitat al vianant i que alhora esdevé un espai de trobada pels lleidatans i lleidatanes. Atrau els visitants especialment per la concentració d’activitats de restauració i oci.

Mercats

Lleida compta amb diversos mercats a més dels diaris (Cappont, Balafia i Fleming).

Dijous (al costat de l'estadi de la UE Lleida) i dissabte, al costat del Pavelló Barris Nord (també amb fruita i verdura), es concentren moltes parades dedicades a la roba i la neteja. Així mateix, el primer dissabte de cada mes (excepte d'agost), el Mercat de l'Hort ofereix productes alimentaris venuts pels productors locals.

També són molt atractius els mercats de Nadal com els d'artesans o Santa Llúcia.

Observacions
  • Consulta les associacions de comerciants de la ciutat aquí.

Activitats relacionades