Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar al contacte

El temps

Carregant dades Dades no disponibles

El temps avui

Humitat: % Temperatura màxima °C

Previsió per demà

Humitat: % Temperatura màxima °C

Previsió per demà passat

Humitat: % Temperatura màxima °C

Descripció

El Celler de Sanui és l'únic celler de la Denominació d’Origen Costers del Segre, localitzat al terme municipal de Lleida.

Situat en un alt pla al nord-oest de la ciutat, dins de la partida Torres de Sanui en direcció a la Cerdera i a una altitud de 240 m., està al davant del turó de “Les Torres” que és un paratge de gran bellesa natural. També hi podrem veure oliveres, arbres fruiters i terrenys, ara erms, dedicats a altres cultius bàsics com farratges i cereals.

A la finca, amb una superfície de prop de 40 ha., trobarem la vinya que voreja el celler, tota ella cultivada en espatllera i de 8 varietats diferents de raïm blanc i negre.

Des de la seva ubicació privilegiada, el Celler de Sanui us donarà una vista espectacular de l’Horta de Lleida, amb els seus diferents cultius i colors, una visió de la ciutat de Lleida immillorable i l’observació de la Seu Vella des de el mateix nivell en la que es troba, ja que aquesta, es situa a la mateixa altitud que el celler.

Programa

Visita a la finca i instal·lacions del Celler de Sanui recorrent les seves vinyes per conèixer les diferents varietats de ceps que s’hi conreen, el celler i el procés de producció del vi. La visita s'acabarà amb una degustació dels seus vins maridats amb productes de la terra, com la coca de recapte.

Depenent de l’època de l’any, es pot arribar a distingir, per els pàmpols de la vinya i el color dels sarments, les diferents varietats que hi cultivem i el cicle vegetatiu dels ceps.

Al celler podrem aprendre com es fa el vi i com degustar-lo, en un Tast de Vins dirigit per l'enòleg Pere Escudé. D’aquesta manera es conèixen els vins del celler, les característiques de la Denominació d’Origen Costers del Segre i tot el que envolta la cultura de l’enogastronòmia.

La visita inclou:

  • Recorregut per les vinyes
  • Visita al Celler
  • Degustació de 5 vins maridats amb coca de recapte.
Observacions
  • Distància: 10Km de Lleida ciutat.
  • Díes disponibles: De dilluns a diumenges pels matins
  • Horaris: de 10:00h. a 13:00h.
  • Durada de la ruta: 2 hores.
  • Tarifa: 20€ per persona (IVA inclòs)
  • Tamany del grup per ruta: fins a 20 persones
  • Reserva prèvia imprescindible: 973 428 163 – 633 472 875

Reserva / Compra

Llocs d'interès relacionats