Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar al contacte

El temps

Carregant dades Dades no disponibles

El temps avui

Humitat: % Temperatura màxima °C

Previsió per demà

Humitat: % Temperatura màxima °C

Previsió per demà passat

Humitat: % Temperatura màxima °C

Descripció

El Celler Mas Blanch i Jové, situat al pintoresc poble de La Pobla de Cérvoles, combina a la perfecció art, vi i oli en La Vinya dels Artistes, la més alta situada de la denominació d’origen Costers del Segre.

Innaugurada al any 2009, La vinya dels Artistes ofereix un agradable passeig lliure on conviuen una catorzena d'obres de creadors de prestigi com Carles Santos, Esteve Casanoves, Assumpció MateuEva Lootz, Evru, Frederic Amat, Carlos Pazos, Susana Solano, Joan Brossa, i Josep Guinovart. Aquest últim és l'autor del disseny del celler i del mural de 10,5 m d'amplada In Vino Veritas situat a la sala de tast. Un altra obra que destaca per la seva elaboració és Entre el Cel i la Terra de Gregori Iglesias. Va ser pintada l’any 2013 durant més de 2 mesos enmig de la vinya, té 60 metres d'alçada i es troba a la sala de botes del celler. 

A més de les obres d'art permanents, s’hi programen exposicions temporals. La Vinya dels Artistes esdevé així un original museu de Les Garrigues i un marc perfecte per a recitals de poesia, pintures a l’aire lliure, jocs infantils, òpera, dansa, titelles gegants, teatre… 

Entre les seves instal·lacions, el celler compta amb la casa rural Cinc Sons amb capacitat per 10 persones.

Cal destacar entre els nombrosos i recents premis que va rebre el celler, el Premi Vinari d'Enoturisme 2022 per la Millor Visita Enoturística i Experiència de Tast de Vins del 2021 gràcies a l'Esmorzar al Celler.

Programa

Escull la teva visita
 • Tast A: Visita guiada pel celler + Passeig lliure per La Vinya dels Artistes + Tast de 3 vins + torradetes amb oli d’oliva extra verge del propi Molí del Set o Tast de 2 vins enmig de la natura.
 • Tast C: Visita guiada pel celler + Passeig lliure per La Vinya dels Artistes + Tast de 6 vins + torradetes amb tats de dos olis d’oliva extra verge del propi Molí del Set + xocolata.
 • Tast pels més curiosos: Visita guiada pel celler + Passeig lliure per La Vinya dels Artistes + Tast de les tines, de les botes i de les ampolles + Tast de 4 vins + torradetes amb tast de dos olis d’oliva verge del propi Molí del Set.
 • Pícnic enmig de les Vinyes: Cistella amb estovalles, embotits de muntanya, formatges artesans, pa de pagès, tomates de l'hort, oli verge extra d'oliveres de secà, ametlles torrades o garrapinyades (o algun altre producte casolà de temporada), vi i un parell de copes. 
 • Esmorzar al Celler: embotits de muntanya, formatges artesans, pa de pagès, tomates de l’hort, oli verge extra d'oliveres de secà, ametlles torrades o garapinyades (o algun altre producte casolà de temporada) i tast de 4 vins.
 • Tast XS: Visita sense tast de vins + torradetes amb oli d’oliva verge extra del propi Molí del Set.
Horari
 • Dissabte i diumenge de 10:00h a 14:00h
 • Les visites amb tast són a les 10:00h i a les 12:00h en català, i a les 11:00h en castellà
 • Possibilitat de dies, horaris i idiomes diferents sota demanda i disponibilitat (grups +8 pax.)

Observacions

 • Idiomes: català, castellà, anglès i francès.
 • És imprescindible reserva prèvia. 
 • Consulteu les tarifes de les activitats al web del celler. 
 • Els nens disposen de tarifa gratuïta a les visites guiades (excepte si és esmorzar o pícnic).
 • Es poden fer les reserves a través dels telèfons, correu electrònic o formulari del web del celler.

Reserva / Compra

Llocs d'interès relacionats