Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar al contacte

El temps

Carregant dades Dades no disponibles

El temps avui

Humitat: % Temperatura màxima °C

Previsió per demà

Humitat: % Temperatura màxima °C

Previsió per demà passat

Humitat: % Temperatura màxima °C

Descripció

La primera setmana de maig, Lleida acull la Fira de Titelles, organitzada pel Centre de Titelles de Lleida i l'Ajuntament.

El Centre de Titelles està ubicat a l'antic convent de Santa Teresa, convent de les carmelites descalces (1704). Avui dia és el Teatre Municipal Julieta Agustí ubicat en la seva antiga església barroca amb un aforament per a 185 persones.

L'organització de la fira també preveu diverses activitats culturals, com per exemple: exposicions, concursos fotogràfics, tallers de titelles, etc.

Totes aquestes característiques converteixen aquesta fira en una activitat única a l'Estat espanyol.

Programa

Just abans de començar la festa major de maig, té lloc aquest singular esdeveniment que reuneix companyies i programadors de tot arreu.

Companyies d'arreu del món ofereixen un programa complet per a totes les edats, amb actuacions gratuïtes o a preus populars. Lleidatans i visitants poden gaudir de més de 25 espectacles i 70 actuacions. 

La Fira de Titelles aconsegueix que els racons més emblemàtics de l'eix comercial per als vianants - la plaça Paeria, la plaça Sant Francesc, el pati de l'IEI i l'Hort de Santa Teresa - i els espais teatrals de la ciutat s'omplin de muntatges teatrals de titelles pensats tant per als nens com per als adults.

Observacions
  • Activitats adreçades al públic familiar.
  • Venda d'entrades a les taquilles dels espais on es duran a terme els espectacles i a través del web.
  • Per a més informació, consulteu la pàgina web de la fira. 

Reserva / Compra

Llocs d'interès relacionats