Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar al contacte

El temps

Carregant dades Dades no disponibles

El temps avui

Humitat: % Temperatura màxima °C

Previsió per demà

Humitat: % Temperatura màxima °C

Previsió per demà passat

Humitat: % Temperatura màxima °C

Descripció

Festival dedicat a atansar al públic el bo i millor de la música de jazz, amb un model de programació consolidat pel seu eclecticisme i representativitat de gèneres vigents en el jazz actual. 

La qualitat de la programació es fa evidenciar a través del concerts dels artistes vinculats a certàmens com el Festival de Jazz de Sant Sebastià, el Festivall de Jazz de Terrasa, el Festival de Barasoain o entitats com l'englesa Global Music Fundation. Entre els múscs, destaca el pianista Bruce Barth, vell conegut del Jazz Tardor.

Programa

Durant tot l'any hi ha una temporada estable i consolidada on van passant, ja sigui pel Cafè Teatre de l'Escorxador com per d'altres sales, les millors veus i músics tant de Catalunya i d'Espanya com internacionals.

Els diversos ritmes jazzístics (gospel, folk, grove, fusió, etc.) van configurant un programa molt complet que té com a principal atractiu el Festival Internacional de Jazz de Lleida (Jazz Tardor)  que programa actuacions durant tot el mes de novembre.

Observacions
  • Organitza: Quadrant Corner.
  • El programa d'enguany està pendent de publicar-se.
  • Les entrades es poden comprar tant en línia com a les taquilles dels diferents equipaments on es duran a terme els concerts.

Reserva / Compra

Llocs d'interès relacionats