Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar al contacte

El temps

Carregant dades Dades no disponibles

El temps avui

Humitat: % Temperatura màxima °C

Previsió per demà

Humitat: % Temperatura màxima °C

Previsió per demà passat

Humitat: % Temperatura màxima °C

Descripció

Magnífic Fest és un esdeveniment creat fruit de l'aliança de tres empreses com són Cal Sortir 202, Line Up i La Traca i compta amb el suport institucional de l'Ajuntament de Lleida, la Diputació de Lleida, el Consorci del Turó de la Seu Vella i el patrocini de Sant Miquel Magna.

El Magnífic Fest és un festival lligat al territori i comptarà amb productes tan representatius de la indústria alimentària lleidatana com la fruita i els vins DO Costers del Segre, entre d'altres productes. L'esdeveniment busca interactuar i dinamitzar altres sectors econòmics de la ciutat per oferir una experiència completa als visitants.

Programa

La tercera edició del Festival de Música, Magnífic Fest Lleida  se celebra al recinte de "Les Firetes" i Centre Històric del 14 al 15 de juny de 2024.

El festival està obert a tot tipus de públic i presentara una programació amb prop d’una cinquantena de grups i artistes rellevants de l’actual panorama musical i dona l’oportunitat de donar a conèixer grups emergents.

L’indie, pop, rock, música catalana, electrònica, rumba i música infantil ompliran el recinte firal de ‘Les Firetes’ amb concerts de gran format al centre històric de la ciutat amb concerts gratuïts per donar a conéixer nous grups i artistes.

Observacions
  • Disponible al web del festival la venta d'entrades i abonaments amb descompte.

Reserva / Compra

Llocs d'interès relacionats